0

Owen ger inte upp karriären

Michael Owen fick under tisdagen ta del av den information som innebär att han inte kommer erbjudas ett nytt kontrakt i Manchester United när hans nuvarande kontrakt löper ut i sommar. Den nu 32-årige anfallaren som tidigare spelat i både Newcastle och Liverpool förnekar dock att hans karriär är slut och det faktum att han ska lägga skorna på hyllan. Han är istället fast besluten att hitta en ny klubb för att kunna fortsätta sin karriär.

– Jag är bara 32 år. Jag kanske ser lite äldre ut än så, men om man tittar på spelare som Scholes och Giggs fylls man med motivation och självförtroende eftersom de spelar långt in i 30-årsåldern. Jag känner mig fortfarande hyfsat ung, säger Owen till Sky Sports.

– När jag vaknar upp känns min kropp fortfarande bra trots att jag haft en del skador. Jag vaknar inte upp med ömma leder eller något sådant. Vid 32 års ålder är jag definitivt skyldig mig själv att åtminstone ha två-tre år kvar att spela och förhoppningsvis spela lite mer någon annanstans, avslutar han.

Henric Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *