0

Örebro – Malmö FF 2-1: ÖSK vände och vann

Under ledning av den nya tränaren Ljung har det kommit två raka segrar, alltså 6 poäng. Det är fler än vad man lyckades skrapa ihop på 12 spelade matcher innan uppehållet.

Ikväll slog man starka MFF med siffrorna 2-1.

Efter en jämn, chansfattig och mållös första halvlek, blev det lite bättre fart i andra halvlek och målen trillade in.
I början av andra halvlek gav Hamad MFF ledningen. Dock varade ledningen inte länge då Lumbana kvitterade till 1-1.
Ännu ett mål skulle komma, och det kom något överraskande från Örebro. Berisha nickade in 2-1 till Örebro och Örebro såg ut att återigen ta tre poäng.

MFF tryckte på rejält sista 20, men lyckades aldrig få in bollen i mål och slutresultatet skrevs till 2-1.

Örebro tog ännu en viktig seger, medan MFF tappade viktiga poäng i toppstriden.