0

OFFICIELT: Snodgrass till Norwich

Idag blev det officiellt. Robert Snodgrass lämnar Leeds United och skriver på ett 3 års-kontrakt med Norwich. Snodgrass utnämndes till Årets spelare i Leeds två säsonger i rad och fick i februari i år trä på sig kaptensbindeln. Men tiden som kapten varade inte länge, för nu skriver alltså 24-åringen på för Norwich City som slutade på en överraskande 12:e plats i Premier League den gångna säsongen. 

Sndograss kom till Leeds 2008 och har sedan dess spelat 191 matcher för ”The Whites” och hittat nätet 41 gånger. 

Neil Warnock, Leeds manager, var tydlig med sina känslor kring spelarförlusten: Jag kan ärligt säga att under hela min tid i fotbollen, har jag aldrig kämpat så hårt för att behålla en spelare. Han erbjöds det bästa kontraktet, kaptensbindeln och har byggt upp hela vårt lag kring honom så jag är mycket besviken, sa Warnock idag till Leeds hemsida. ”Han är varit tydlig med vad han vill och hela tiden tittat åt ett annat håll. Han vill spela i Premier League.” fortsatte han.

Snodgrass sista match med klubben blev 68 minuter lång i träningsmatchen mot Devon outfit Tavistock i måndags där Leeds vann med 6-0.

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *