0

Officiellt: Höie klar för Djurgården

Uppgifter: Juventus släpper inte Mandzukic

Det har spkulerats en tid och norska VG gick nyligen ut med att övergången var klar. Men nu vet vi att det är helt klart, när Stockholmsklubben bekräftar övergången på sin officiella hemsida. Kenneth Höie som spelade i Elfsborg i våras, kommer att tillhöra Djurgården de kommande 2,5 åren.

”Under vårsäsongen har vi inte haft tillräckligt bra prestationer på målvaktssidan och därför vill vi förbättra oss. Vi har följt Kenneth Höie noggrant under våren där han började alldeles för bra i premiärmatchen mot oss. Det är en komplett målvakt som utstrålar säkerhet och styr sin backlinje. Han är väldigt placeringssäker och med allsvenska mått mätt extremt bra med fötterna,” säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson.

”Jag hade bara ett femmånaderskontrakt med Elfsborg så det här känns mycket bättre. Jag är 32 år och målvakter brukar hålla lite längre än utespelare så förhoppningsvis har jag många år kvar. Jag är oerhört glad över att få komma till Djurgården,” säger målvakten till klubbens officiella hemsida.

 Det 32-årige målvakten har även tidigare spelat i FK Haugesund, FK Bryne och IK Start i den norska högstaligan.

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *