0

Officiellt – Blackburn värvar portugisisk anfallare

Uppgifter: Raúl Jiménez placeras i Juventus i sommar

Blackburn Rovers blev näst sist i Premier League den gångna säsongen. Det innebär att klubben får inrikta sig på spel i Championship nästa säsong. På grund av detta gör nu Rovers lite förändringar i truppen. Hela åtta spelare har fått lämna klubben efter att deras kontrakt gått ut, medan Yakubu blivit såld till kinesiska Guangzhou.

Blackburn har också värvat fyra spelare, varav två (Danny Murphy och Nuno Gomes) på fri transfer. Leon Best från Newcastle har än så länge en hemlig övergångssumma, men den ryktas ligga på omkring tre miljoner pund (27 miljoner kronor).

Nu kommer alltså den fjärde i raden av värvningar; den portugisiske anfallaren Fabio Nunes har värvats till klubben från Portimonese SC. Transfersumman är fortfarande hemlig, men Blackburn har bekräftat att det är ett treårsavtal som gäller. Nunes spenderade förra säsongen på lån i Parma och har representerat Portugal i ungdomslandslagsammanhang upp till 19 år.

– Efter en oerhört fullspäckad vecka är vi överlyckliga att välkomna Fabio till klubben. Han är en spännande spelare med klar potential och vi ser fram emot att han kämpar för att få en plats i seniorlaget.

Henric Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.