0

Newcastle jagar Remy

Tottenham fick ett bud förkastat i januari, men Remy är fortfarande på Spurs radar samtidigt som lokalrivalerna Arsenal också visat intresse. Marseille sägs också vara villiga att sälja fransmannen, men endast för minst 14,5 miljoner pund. 

Newcastle-bossen Alan Pardew är fortfarande angelägen om att köpa tillbaka Andy Carroll från Liverpool, men kan samtidigt förlora Demba Ba för endast 7 miljoner pund efter att ryska Rubin Kazan nått spelarens utköpsklausul. 

Så det är inte konstigt att Pardew letar efter offensiva spelare i marknaden och bland annat Marseilles Loic Remy har ryktats in som ersättare till yttern Gabriel Obertan, som inte imponerat på Magpies-fansen sedan ankomsten från Manchester United förra sommaren. 

25-årige Remy har tidigare uttryckt sin önskan att spela i Premier League, men trots att Tottenham kallnat sitt intresse för spelaren är han fortfarande hoppfull över att kunna lämna Frankrike.

– Jag har ett kontrakt med Marseille men om klubben vill sälja mig är det inte mycket jag kan göra åt det, säger Remy till Sky Sports

– Transferförnstret stänger 31 augusti, så det är gott om tid för en transfer. 

Faris Geresu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *