0

Mjällbys succélån kan säljas

Erton Fejzullahu spelade i Mjällby mellan 2007 och 2009. Det blev totalt 59 matcher och 24 mål innan han lämnade för holländska NEC Nijmegen. I Nijmegen uteblev framgångarna och Erton började lånas ut, och i början av september 2011 var han tillbaka i Mjällby, på lån. Erton spelade 6 matcher i Allsvenskan och Mjällby beslutade sig för att förlänga lånet. Den här säsongen har Erton gjort lite av en succé och inte minst de senaste tre matcherna där det blivit fyra mål. Men nu har NEC Nijmegen bestämt sig, Erton ska säljas, till högstbjudande. 

Fejzullahu har uttryckt sitt missnöje över att bli utlånad till höger och vänster och vill istället ha en permanent lösning. Klubben har nu gett med sig och bestämt sig för att man kommer försöka sälja honom i sommar. Mjällby vill naturligtvis behålla Erton men det kanske inte blir så enkelt. De fyra målen hittills i år som Mjällby förstås varit nöjda över, kan bli förödande för Blekingeklubben. Målen ökar nämnligen, naturligtvis, värdet på Erton och NEC har sagt att man kommer sälja till den klubben som lägger det högsta budet.

– Då är det klart att det blir dyrare för Mjällby att behålla mig och det är svårt för dem att hänga med om det blir budgivning mot större klubbar, säger Fejzullahu till Kristanstadsbladet  

Fortuna Düsseldorf är en klubb som sägs vara intresserade av 24-åringen

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *