0

Milan och PSG är överens om Zlatans pris

Färska uppgifter kring Zlatans framtidsöde har nu nått Sportbladet. Ryktena säger att Milan och PSG ska utan Zlatans och Raiolas vetskap ha kommit överens angående svensken, och att han nu lämnar för spel i PSG.

Enligt uppgifterna är Milan villiga att släppa Zlatan för de 40 miljoner euro som PSG erbjudit. Men då klubbarna fruktar ilska från Zlatans och Mino Raiolas sida väljer de, allt enligt Sportbladets uppgifter, att vifta bort ryktena än så länge. Såväl Galliani som Leonardo har hittills sagt att något klubbyte för Zlatan inte är aktuellt. Detta då France Press, med källor i PSG:s organisation, läckt ut uppgifterna om den uppgjorda affären och för att lugna Zlatan själv vill Milan inte han ska känna sig överkörd i frågan.

Det pris som Milan gått med på är det föreslagna budet från PSG på 40 miljoner euro, där en viss del av summan är bonusar. För Zlatans egen del ska en övergång till PSG innebära en lönesänkning, enligt Milan-källorna som Sportbaldet varit i kontakt i. Källan i fråga ställer sig kritisk till det hela, då han varken tror att Zlatan vill spela i en sämre liga eller för en sämre lön.

Det kontrakt som Zlatan har med Milan sträcker sig till sommaren 2014, med andra ord över två säsonger till. Kontraktet medför att klubben inte får sälja honom mot hans egen vilja. Ryktena och förhandlingarna mellan klubbarna väntas dock fortsätta över det EM som stundar.

Hannes Feldin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *