0

Michael Owen klar för Everton?

Enligt uppgifter så kommer Michael Owen att skriva på för Everton den här helgen. Den forne Liverpoolspelaren ryktas nu vara på väg till Everton på free transfer för att agera reserv till Nikica Jelavic och nyförvärvet Steven Naismith. Owen släpptes på free transfer i sommar efter att ha varit i Manchester United i 3 år, han har twittrat flitigt om vad som kan hända framöver.

”Om det inte dyker upp något bra erbjudande så är det inte mer med det. Vid den här tidpunkten av min karriär måste jag kunna njuta av det jag gör.  Jag kommer inte spela i Championship, det är bara Premier League som gäller. Jag vet att jag fortfarande kan göra mål på den absolut högsta nivån. Jag visade det nästan varje gång jag spelade för Manchester United. Jag är 32 år men har fortfarande några år kvar,” har han twittrat.

Kommer detta förbli ett rykte eller inte, Owen är gammal och skadebenägen så frågan är om Moyes verkligen kommer att våga chansa med en sån här värvning.
Frågan är också om Owen är redo att agera reserv bakom Jelavic och Naismith, allt detta kommer att klarna inom de närmsta dagarna.

Martin Falk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *