0

Max von Schlebrügge gjorde comeback igår för Hammarby

Han lämnade Hammarby 2006 för att spela utomlands med belgiska Anderlecht, där blev det bara en säsong innan han flyttade till Danmark och Bröndby där han gjorde fyra säsonger. Nu är Max von Schlebrügge tillbaka i Hammarby och gjorde comeback igår när “Bajens” U21-lag mötte Djurgården.

Hammarby förlorade matchen med 3-0 mot stockholmsrivalen, men Max får ändå mycket beröm och bra feedback av Hammarbys U21-tränare Magnus Österberg. 

– Han spelade sina planerade 60 minuter och gör det bra. En bra spelare som höjer andra spelare också. Sen spelade vi på konstgräs och det är inget vant underlag för någon av våra a-lagsspelare, säger Österberg till FotbollDirekt.se.
– Men det är samma gamla Max som man kommer ihåg. Han har tränat väldigt bra och gått i stort sett för fullt under ganska lång tid. Det får han betalt för, det syns inte att han har varit borta så länge som han har.

Max von Schlebrügge bildade mittbackspar tillsammans med Marcus Törnstrand i den här matchen. Djurgården ställde upp med flera starka namn som Ricardo Santos, Joel Riddez och Yussif Chibsah, Djurgården har vunnit åtta matcher av åtta spelade i U21-serien.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.