0

Markus Rosenberg stämmer sin gamla klubb Racing Santander

Arsenal i kontrakt om att värva Donnarumma

Idag kommer Rosenberg på planen vara fullt fokuserad på den nordiska landskampen han ska spela mot lillebror Island. Men utanför planen utkämpar han ett domstols ”krig” med sin före detta klubb Racing Santander som han påstår är skyldiga honom pengar. 

– Jag har fortfarande en tvist med Racing. Jag hade månadslön som de betalade men sedan hade jag bonusar som de inte har betalt ut. Det är en stor del av kakan som de inte betalat ut. Det ligger hos Fifa, säger Markus Rosenberg och suckar.

– Jag kan bara skicka in mina papper och betala det Fifa kräver för att ta tag i skiten. Sedan kan jag bara vänta.

Rosenberg fortsätter med att berätta om hur den indiska ägaren som köpte Santander totalt misslyckats med sitt projekt.
 – Ali, den pajasen. Det var en sådan komedi att man måste ha upplevt det för att förstå hur det var. Alla trodde att Racing skulle bli nya Real Madrid men det blev inte riktigt så.
 Som ni alla säkert vet så har svenskens kontrakt med Werder Bremen löpt ut. Nu när han är ute efter en ny klubb, ställer han sig tveksam mot en framtid i La Liga efter det han upplevde.
 – Jag blir negativ inställd till det. Helt klart måste jag få garantier. Jag går inte in i en liknande affär och jag trodde inte det kunde hända i och med att det bara var på lån i klubben. Märkligt att något sånt kan hända i en så stor liga som spanska La Liga.
 
 

Ibrahim Amin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *