0

Luka Modric endast två miljoner från Real Madrid

Officiellt: Henok Goitom förlänger med AIK

 

 

Luka Modric har under en längre tid ryktats vara på väg till Real Madrid. Och nu uppger den spanska tidningen Marca att en affär är nära. Tottenham ska enligt uppgifter vilja ha runt 40 miljoner euro för att en flytt till Bernabéu ska bli verklighet för Modric.

 

Tottenham ska ha gett Real Madrid två olika förslag. Det första alternativet ska vara att Madrid laget ska betala Tottenham 40 miljoner direkt för den kroatiske mittfältaren, det andra ska vara att summan landar på 35 miljoner till en början, men att där skrivs in andra klausuler som baseras på hur många mål mittfältaren gör, hur många framträdanden han gör och hur många titlar som tas hem med Modric i laget.

 

Real Madrid ska direkt ha sagt nej till det första budet med en direkt summa, de vill istället satsa på det andra alternativet. De sägs vara nöjda med summan på 35 miljoner, men vill förhandla ner de eventuella kostnaderna till en slutsumma på 5 miljoner Euro.

Vart Modric spelar nästa säsong är fortfarande oklart, men det börjar så smått närma sig en övergång till det spanska mästarlaget.

Adam Kylberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *