0

Lägre priser på Emirates efter stor kritik

Uppgifter: PSG har inte råd att sparka Thomas Tüchel

Det har varit mycket kritik mot styrelsen i Arsenal för att de har höjt biljettpriserna markant de senaste åren. Men nu får fansen det lättare att gå på matcher av mindre karaktär.

Man gick ut med det officielt på Arsenal.com att man delar upp matcherna i tre olika kategorier: A, B och C. Förra året fans det endast två kategorier där de lägre matcherna kostade 35£ förra året, kostar 25.50£ nästa år. Men förändringarna är inte endast positiva då de ”bästa” matcherna kostar mer. Om t.ex. en plats på North Bank mot Chelsea kostade 51£ förra året, kostar det 62£ nu. Möjligheten att se större matcher minskar alltså för vanligt folk då prishöjningen går upp till flera hundra kronor.

Prisintervallen mellan matcherna är stor, större än någonsin på Emirates. Den absolut billigaste matchen mot ett kategori C motstånd kan du få för 25,50£, samtidigt kostar den dyraste biljetten till en kategori A match 126£.

Nedan följer några exempel på vilka motstånd som ingår i vilken kategori, alla finns inte med då det inte är 100 % spikat gällande alla lag:

 

A: Tottenham, Chelsea, Manchester United

B: QPR, Fulham, Newcastle, West Ham

C: Sunderland, Southampton, Swansea

Kristoffer Kärvegård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *