0

Läget i ditt lag: Liverpool FC

Journalisten: "Cristiano Ronaldo vill flytta till..."

Spelare in: –

Joe Cole återvänder från lån till Lille.

Alberto Aquilani återvänder från lån till Milan 

Dani Pachecho återvänder från lån till Rayo Valloceno  

Spelare ut –

Dirk Kuyt, Fenerbarche. Lämnade för turkiska mästarna efter sex fina säsonger i Liverpool där han gjorde 51 mål. priset läg på £1M.

Fábio Aurélio – Gremio (bosman) En skadedrabbad publikfavorit som vi minns mest efter hans fina frispark i 4-1 vinsten mot United 2009.

David Amoo – lämnar för Preston North End Preston som bosman.

Stephen Darby – lämnar som bosman. framtidsklubb ej klar.

Nathan Ecclestone – Lämnar som bosman, framtidsklubb ej klar. 

Än så länge har det varit ganska lugnt i Liverpool även om det ryktas om spelare hit och dit. Kenny Daglish sparkades efter fiaskosäsongen där Lpool slutade på en åttonde plats. Swanseas förre tränare Brendan Rogders har anlänt och det ser ljust ut för framtiden; Brendan är endast 39 år gammal och har tränat lag som Watford, Reading, Swansea och nu Liverpool. Han har även varit ungdomstränare i Chelsea (bakom Mourinho) och i Reading. Han är känd för sitt fina ”tiki taka” spel som påminner om Barcelonas. Han tog över Swansea när de spelade i Championship och har alltså gjort dem till ett mittenlag i Premier League på knappt 2 år. Hur som helst, det ryktas om en hel del spelare ska anlända, bland annat Gylfi Sigurdsson som var utlånad till Swansea under Brendan förra säsongen. 

Rykten in –  Trolighetsvärde 

Fabio Borini – AS Roma 4/5 Har spelat under Brendan tidigare. Var förra säsongen delägd av både Roma och Parma, men Roma har nu knutit till sig 100% av ägandeskapet. Liverpool förbereder ett bud på £8M.

Henri Bedimo – Montpellier 4/5. Sägs vara 2:a på Rogders önskelista efter Sigurdsson. Bedimo själv har meddelat att han spelar i Premier League nästa säsong. Dock inte i vilken klubb.

Cristian Tello – Barcelona 3/5 Liverpool har bekräftat intresse och Barcelona har gett besked om att han går för minst £7M.

Milos Krasic – Juventus 3/5 Liverpool var intresserat att låna den serbiske yttern, men Juventus vill bara sälja. Prislappen ligger runt £6M. Liverpool har bekräftat intresset.

Gaston Ramirez – Bologna 3/5 En spelartyp som passar in i Brendans fotbollsfilosofi, har fina säsonger bakom sig i Bologna men priset är oklart.

Adam Johnson – Manchester City 3/5 Har länge ryktats om Manchester Citys anfallare som inte får mycket speltid. Priset sägs ligga på runt £17M och det är oklart ifall Liverpool är beredda är lägga dessa pengar på honom.

Daniel Sturrigde – Chelsea 1/5 Bekräftades samtidigt som ryktet ovan ang. Adam Johnson. Priset sägs ligga på runt £15M, däremot har inte brendan bekräftat intresset, Det var nämligen Kenny Dalglish som var sugen på Sturrigde. Victor Moses – Wigan 2/5 Har spelat bra sen han blev ordinarie i Wigan. Gjorde 6 mål förra säsongen och priset ligger på £10M. Brendan Rogders har bekräftat intresset.  

Hugo Lloris – Lyon 1/5 Sågs som ett alternativ ifall att Pepe Reina skulle lämna, finns fortfarande intresse men så länge Reina är i klubben kommer Liverpool inte att prioritera en ny Målvakt. 

Rasmus Elm – AZ Alkmaar 1/5 För några veckor saknas i stort sett bara en underskrift. Men sen fick Kenny sparken. Finns fortfarande intresse, även fast ingenting har bekräftats av Brendan Rogders. 

James Rodriguez – FC Porto 3/5 ”Nya Cristiano Ronaldo” Har själv gått ut och sagt att han vill lämna för en större klubb. Sägs att Liverpool och Manchester United slåss om colombianen och att liverpool budat £28M, £3M högre än Manchester Uniteds bud.  

 

Mediarykten utan bekräftelser – 

Victor Wanyama – Celtic 

Raul Garcia – Athletico Madrid 

Nick Powell – Crewe Alexandra 

Jackson Martinez – Jaguares De Chiapas 

Clint Dempsey – Fulham 

 

 Rykten ut –

Martin Skrtel – Manchester City 1/5 Manchester City satt redo med ett bud värt £20M. Skrtel har själv sagt att han ser fram emot en ny säsong under Brendan Rogders.

Craig Bellamy – Cardiff 2/5 Cardiff har bekräftat att man är ute efter Craig vars hemort är just Cardiff. Bellamy vill vänta och prata med Rogders innan någonting offentliggörs.

Pepe Reina – AC Milan 1/5 Milan sägs vilja bygga om sin trupp efter att man misslyckats med sitt mål att vinna Serie A. Nu skriver Daily Mail att Pepe Reina finns med på italienarnas önskelista. Inget har bekräftats.

Suso (Reserv) Lån – Bristol City 3/5 Bristol City kom på 20:e plats i Championship förra säsongen och spanjoren Suso skall vara tillgänglig för ett säsongslångt låneavtal.

Aqualini – Vill inte stanna i klubben, inga konkreta erbjudanden än. 4/5

Suarez 1/5 PSG, Juventus och Barcelona har visat intresse men Suarez själv nekar och säger att han ser fram emot en ny säsong på Anfield. 

 

Tänkbar startelva med nuvarande material:

4-4-2                  Reina

 Johnson – Skrtel – Agger – Enrique

Bellamy – Gerrard – Lucas – Downing

                  Carroll – Suarez

 

4-1-2-3             Reina

Johnson – Skrtel – Agger – Enrique 

                           Lucas

       Gerrard – Adam/Henderson

Bellamy/Downing – Carroll – Suarez 

 

Hur tror ni Liverpool kommer spela nästa säsong? Vilka spelare anländer inför kommande säsong? Kommentera!

 

 

JesperGrann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *