0

Keita vill helst stanna i Barcelona

Barcelona-mittfältaren säger att han inte flyttar till Liverpool i sommar och att han snart ska ha ett samtal med de spanska giganterna angående en kontraktsförlängning.

32-åringen har blivit starkt kopplad med ’Pool den senaste tiden, men har nu uttryckt sig om kopplingen.

– Jag kommer inte att flytta till Anfield.

Den maliske landslagsspelaren har varit en viktig del i Barcelonas framgång de senaste fyra åren och har dragit på sig den rödblåa tröjan vid 188 tillfällen sedan han anslöt från Sevilla då man både lyckats inhemskt och internationellt.

Keita har ett år kvar på sitt kontrakt men har en klausul som låter honom ”välja bort” den sista säsongen p.g.a. den speltid han fått, speciellt förra säsongen.

Men han är förhoppningsfull att förlänga sitt kontrakt med FCB och är inte onödigt orolig över att han inte fått ett nytt erbjudande än.

– Jag ska prata med klubben för att klargöra min framtid. Jag vill stanna här, det är min önskan. Jag skulle vilja avsluta karriären här och jag hoppas det är möjligt. Vi måste sätta oss ner för jag vill se vad Barcelona kan och vill erbjuda och jämna ut alla detaljer. Min familj trivs väldigt bra här, säger Seydou.

Faris Geresu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *