0

John Guidetti: Jag vill spela fotboll

Kallade till presskonferens idag angående skadan

John Guidetti har blivit nerringd av nyfikna journalister sedan han inte var med i Erik Hamrens trupp till sommarens EM. Häromdagen valde han att kalla till presskonferens som ägde rum idag straxt efter 11. Han klargjorde tidigt att skadan var det som hindrade honom från att spela i EM-slutspelet. ”Jag är 19 år, det kommer fler mästerskap, hade jag varit 36 kanske jag hade chansat och spelat, men jag har en hel karriär framför mig.” Sa John Guidetti.

Han klargjorde att det var det han hade att säga och han ville inte ha några fler frågor om skadan. Istället tog diskussionen om vart John spelar nästa säsong vid. Guidetti svarade att han vill spela fotboll. Han respekterar att spelare som Dzeko, Tevez och Aguero står före i kön i Manchester City och att han isåfall skulle vilja bli såld eller utlånad till nästa säsong. ”Jag vet att jag inte kommer gå in som förstaval, nummer 10 på ryggen och vara kapten, sa Guidetta med glimten i ögat, och fortsatte, ”men om jag skulle vara kanske tredjeval som anfallare och veta att jag kommer få speltid så är City en fantastisk klubb som många vill spela för och isåfall behöver jag inte se mig omkring, som jag sa, jag vill spela fotboll!”

Om Sveriges chanser i EM säger han: ”Att Elmander kan spela var det bästa som kunde hända, sen har vi ju kung Zlatan. Jag tror Sverige skräller, det blir medalj”

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *