0

Joey Barton aktuell för Fleetwood Town

Den brittiska nyhetskanalen Sky Sports uppger att QPR-mittfältaren, Joey Barton, är på väg till League Two-klubben Fleetwood Town FC. Efter skandalscenerna i fjolsäsongens sista ligamatch mot Manchester City, som gav Barton en tolv matchers lång avstängning, har det spekulerats kring 29-åringens framtid. Tränare Mark Hughes tog inte med Barton på QPR:s Asien-turné, just pågrund av spekulationerna kring en eventuell övergång. Utöver Fleetwood Town har även Sheffield Wednesday och Blackburn varit i kontakt med den hetlevrade mittfältaren, som alltså kommer att lånas ut under sin avstängning.

På sin Twitter har Barton meddelat att han ska träna med League Two-klubben under veckan.
– Jag ser fram emot att träna med Fleetwood Town i veckan. Fleetwood är en ung klubb som avancerar i seriesystemen – på bara några år har man klättrat fem divisioner. Jag är nöjd om jag hjälper några av de unga spelarna i laget.

Barton har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt med London-klubben. Men under sin tolv matchers långa avstängning, har han meddelat att han vill hålla sig i form och att ett lag som Fleetwood Town skulle passa honom väl. Låneavtalet med League Two-nykomlingen uppges sträcka sig till januari månad, enligt ovan nämda källa.

 

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *