0

Italiens elva mot Ryssland – Chiellini tillbaka

Italiens första av två landskamper inför sommarens mästerskap ställdes in, efter att landet drabbats av en jordbävning. Därför är det stor press på landslaget inför fredagens möte med Ryssland, som är den sista och enda chansen för spelarna att visa sig värdiga en plats i förbundskapten Prandellis startelvan.

Football Italia säger nu att Italien kommer att spela med Antonio Cassano och Mario Balotelli på topp från start, med Milans nyförvärv Riccardo Montolivo som trequartista. Det stora utropstecknet är dock att Giorgio Chiellini, som länge var tveksam till de första gruppspelsmatcherna på grund av skada, har läkt snabbt och kommer att finnas med i startelvan, där han bildar mittbackspar med lagkamraten från Juventus, Andrea Barzagli. Christian Maggio and Federico Balzaretti tar hand om ytterbackspositionerna och Andrea Pirlo, Claudio Marchisio och Daniele De Rossi spelar från startr på mittfältet.

Målvaktspositionen nämns inte men troligtvis kommer det tänkta förstavalet Gianluigi Buffon att stå från start.

Trolig startelva, Italien: Buffon – Maggio, Chiellini, Barzagli, Balzaretti – Marchisio, Pirlo, De Rossi – Montolivo – Cassano, Balotelli

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *