0

Inför: Malmö FF – West Bromwich Albion

På torsdagskvällen tar Malmö FF emot Premier League-laget West Bromwich hemma på Swedbank Stadion och gästernas mittback Jonas Olsson medger för MFF:s officiella hemsida att det kommer bli en tuff match mot Sveriges för tillfället bästa lag.

Hur kommer er hårda träning påverka er match?

– Det är klart att det kommer vara lite tyngre i benen än vanligt. Och att möta Malmö då som är mitt i säsongen och i en jäkla bra form för tillfället. Jag sa till lagkamraterna att det är Sveriges bästa lag för tillfället så vi kommer få jobba, det kommer bli tufft. Men som vår manager sa innan att som alla lag på försäsongen handlar det kanske inte så mycket om resultat utan mer om att få lite idéer och känna på den nya tränarens olika idéer i matchsituation. Det ska bli roligt, men för mig personligen så är det ju lite extra speciellt såklart.

Hemsidan fick också ett snack med Malmös tränare Rikard Norling.

Vad är dina förhoppningar på matchen imorgon?

– Bra att möta ett riktigt bra lag. Det är ändå ett Premier league-lag, med allt vad det innebär. I och med att vi inte fick europamatcher så är det viktigt att bibehålla den känslan så att den håller sig á jour, även om det inte är samma sak som att spela en tävlingsmatch internationellt. Förhoppningsvis kan vi få någon mer internationell träningsmatch innan året är slut.

Matchen spelas ikväll klockan 19.00 på Swedbank Stadion i Malmö. 

Lukas Lindell Welander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.