0

Gonzalo Higuain: ”Jag känner mig trygg och älskad i Madrid”

Silly Season har verkligen tagit fart på riktigt. Gonzalo Higuain har ryktats vara på väg bort från Madrid i ett tag nu och även trots att hans nära och kära har kommit in i leken och sagt att Higuain kommer att fullfölja sitt kontrakt med Los Blancos, så är det fortfarande många som tror att argentinaren lämnar Madrid. Ryktena har också fortsatt att flöda och klubbar som Paris Saint-Germain och Juventus sägs vara väldigt intresserade av måltjuven. Nu går Gonzalo Higuain ut för första gången och bekräftar att han stannar i Real Madrid.

– Jag känner mig trygg i Real Madrid, säger Gonzalo Higuain till Fox Sports.

Han fortsätter:

– Jag är lycklig i Spanien och vill stanna i Madrid för att fortsätta uppnå mina drömmar. Jag har mognat väldigt mycket sedan jag lämnade mitt land för fem år sedan, nu känner jag mig som en komplett spelare och jag känner att jag har blivit ett viktigt verktyg för Real Madrid, menar han.

Han fortsätter sedan med att säga att alla spelare vill uppnå olika mål med olika klubbar runt om i världen, men han säger att hans tid i Spanien inte är ute än. Han avslutar det hela med att säga att han är trygg och älskad i Madrid.

 

Salar Alavi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *