0

Giroud: Jag är stolt över att vara en Gunner

Det har legat på tapeten länge. Först gick Montpelliers tränare ut och sa att intresse fanns, sedan gjorde Wenger detsamma innan bekräftelserna om att ett bud var lagt och accepterat kom. I veckan verkade Wenger vara ivrig över att berätta om sitt senaste tillskott då han först sa att Giroud var till 90 % klar för klubben och sedan råkade försäga sig i fransk TV på följande vis: ”Vi har Gervinho, Walcott och Robin Van Persie och nu har vi köpt in Podolski och Giroud”. 

Giroud själv har inte velat uttala sig om saken under EM men under påtryckningar från media valde han att svara: Jag har inte skrivit på för Arsenal. Men nu när Frankrike inte längre är kvar i turneringen bekräftade Giroud sitt klubbyte. ”Jag är så lycklig över att bli värvad av Arsenal, det är något som betyder mycket för mig” sa Giroud i en intervju idag. ”Jag har alltid drömt om att få spela i Premier League, och Arsenal är en fantastisk klubb med många franska spelare” fortsatte han.

Så nu när ryktena är verklighet kan vi alla plocka upp papper och penna och fundera över hur Arsenal ska formera sitt anfall i höst

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.