0

GIF Sundsvall visar intresse för Tobias Eriksson

Igår berättade SillySeason att Tobias Eriksson var på väg bort från Kalmar efter att kontraktsförhandlingarna går lite trögt. Kalmar FF vill enligt uppgifter förlänga hans kontrakt men de har inte kommit överens ännu och Tobias Eriksson har flera klubbar efter sig om det inte skulle bli Kalmar, en av dem är GIF Sundsvall.

– Jag har varit i kontakt med GIF, de har hört sig för kan man säga, säger Kalmar-mittfältaren till forzagif.se och fortsätter:

– Jag skulle absolut kunna tänka mig att spela i GIF igen, det har jag sagt tidigare, men egentligen tycker jag att det är lite för tidigt ännu. Helst av allt skulle jag vilja prova på spel utomlands, på en högre nivå.

Men Tobias Eriksson har verkligen inte uteslutit Kalmar för fler säsonger men han tar det hela med lugn och ro än så länge.

– Vi började förhandla för två veckor sedan. De har lämnat ett bud och jag har kommit med ett motbud, säger Eriksson till forzagif.se

– Men jag vore dum om jag inte lyssnade på andra förslag. Det är ingen stress, jag har ett halvår innan kontraktet går ut, fortsätter han.

Sundsvalls tränare Sören Åkeby bekräftar att Tobias Eriksson är ett intressant namn för norrlandsklubben.

– Självklart har vi Tobbe på radarn. Det vore konstigt om vi inte hade det, säger han till forzagif.se.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *