0

Frankrike körde över ett uddlöst Estland

Matchen började med en klump i halsen för Laurent Blancs gubbar. Redan efter 30 sekunder så fick Frankrikes enda skadefria defensiva mittfältare Alou Diarra en smäll på knäet och matchen avbröts. Lyckligtvis (?) så visade det sig inte vara någon större skada och Diarra kunde spela ut första halvleken innan han fick vila i andra.

Men i offensiven var det full fart! Efter 25 minuter så klackade Karim Benzema briljant fram Frank Ribery efter ett väggspel och den senare kunde skjuta in bollen i mål. Ribery har onekligen hittat sin form i Les Blues nu. Efter att inte ha gjort mål på tre år i landslagströjan har han nu gjort tre mål på dom tre senaste matcherna. Det ser alltså ut som när han spelar i Bundesliga.

I den 37e minuten spelade inte Benzema fram någon, utan han gjorde det själv. Han hade en snäv vinkel i det estniska straffområdet men lyckades ändå knorra in bollen i högra hörnet. Vilket mål!

Efter bara två minuter spelade i andra halvleken var Team Karim-Frank tillbaka. Med hjälp av en millimeters passning ifrån Ribery kunde Benzema, om lite turligt, lägga in 3-0 bakom Estlands hjälplösa målvakt.

Och slutligen så rundade inhopparen Menez av matchen efter en tjusig klack ifrån Giroud. Matchen slutade 4-0 till fransmännen.