0

Fotbollförbundets president Villar förbjöd klubben att presentera titeln på gräsmattan

Denni Avdic kan återvända till AIK

I söndags spelade Real Madrid deras sista match för säsongen mot Mallorca där Cristiano Ronaldo, Özil och Benzema bjöd på målshow. Matchen slutade 4-1 för Los Blancos och kunde därefter fira deras ligaseger välförtjänt.

 Enligt den spanska sportsidan AS hade Iker Casillas och Sergio Ramos tillsammans med truppen planerat att presentera den silvriga pokalen på den stadiga scenen som man senare byggt upp på gräsmattan. Men det accepterade inte den förre Athletic Bilbao mittfältare Angel Maria Villar, istället fick truppen nöja sig med att skaka hand och krama om Florentino Perez vid president boxen innan Sergio Ramos och Iker Casillas lyfte upp bucklan för publiken på Santiago Bernabeu.

 Synen av att se Real Madrid kaptenen Iker Casillas med lagets andra kapten Sergio Ramos, lyfta pokalen för den 32:a gången i lagets historia, var epokgörande. 

 Den sista biten föll alltså på plats. Real Madrid har gjort en historisk säsong efter deras match mot Mallorca som det första laget som nått 100 poängs märket på en säsong, någonsin.

 

Sandra Chuakir

Sandra Chukair

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *