0

Flera klubbar ute efter Isla

Udineses sportchef Fabrizio Larini talade i en intervju till Fcinternews.it om två spelare som kommer vara heta under kommande transferfönster. De spelare som sportchefen pratade om var Isla och Cuadrado som sedan en längre tid tillbaka följts av Inter. Enligt Larini är det dock inte bara Inter som är intresserade utan även andra:

”Jag skulle säga att ni får ta alla rykten ifrån sydamerika med en nypa salt. Isla är en spelare som är omtyckt av Inter men även av många andra klubbar. Just nu håller han på med sin rehablitering för skadan han drog på sig mot Milan. Han mår bra och ligger lite före planeringen. Vi har inget behov av att sälja honom, men vi måste fortfarande värdera eventuella situationer som uppkommer inför säsongen 2012/2013. Cuadrado kommer komma tillbaka ifrån lånet i Lecce och sedan får vi se vad som kan vara hans framtid, vi har inte bestämt något än.”

Isla och Cuadrado kommer vara två av de hetaste namnen på den italienska marknaden. Men det här är bara lugnet innan stormen, lugnet innan den storm som vi älskar. En storm som även kallas för: Silly Season.

Siavoush Fallahi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.