0

Fejzullahu matchhjälte på Strandvallen

Mohamed Salah öppnar för flytt till La Liga

Mjällby tog en viktig trepoängare när man på lördagen besegrade GIF Sundsvall hemma på Strandvallen. Matchen var dock inte en av de mest intressanta som spelats i Allsvenskan den här säsongen, med ett böljande regn som förstörde chanserna till fin fotboll u den första halvleken. Hemmalaget Mjällby var dock det bästa laget i den första halvleken och var närmast att få resultat, även om frisparken inte gav resultat.

I den andra halvleken tog hemmalaget tag i spelet och lyfte matchen något. När Sundsvall itne hade mycket att sätta emot, tog slutligen också hemmalaget ledningen. Med timmen spelad fick Erton Fejzullahu bollen, vände och sköt säkert in bollen i nät. Mjällby hade sedan en bra möjlighet till att dryga ut ledningen, men Haris Radetinacs avslut tog i ribban och ut. Gästerna försökte sedan pressa på för en kvittering i slutet, men lyckades aldrig hota Mjällbys uddamålsledning.

Matchen slutade 1-0 till Mjällby, som i och med vinsten nu klättrar i tabellen till en åttondeplats. GIF Sundsvall finner vi på en elfteplats i Allsvenskan.