0

Fabio Borini har sagt adjö till Roma

Fabio Borini har sagt adjö till Roma och avslöjade att förhandlingarna om hans övergång till Liverpool var ”mycket snabba.” Den italienska landslagsanfallaren köptes loss av Liverpool, som betalade € 13,5 miljoner samt en resultatbaserad bonus för spelaren.

”Det var en mycket snabb förhandlingsprocess, dels eftersom jag redan visste om manager Brendan Rodgers och hans respekt för mig,” säger Borini till Vocegiallorossa.

”Jag tror det var en inledande kontakt mellan Roma och Liverpool först, och som vi sedan i synk beslutade oss för den här flytten.”

Fabio Borini återförenas i Liverpool med sin gamle manager Brendan Rodgers och anfallaren passar på att tacka Roma för tiden i klubben, som definitivt var en positiv sådan.

”Min tid i Roma var verkligen positiv. Jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig i år, även om jag hade en del skador. Jag tror att jag gjorde mig mer känd som en spelare och fick med mig fansen.”

”Jag kom bäst överens med Miralem Pjanic, Maarten Stekelenburg och Simon Kjaer. Jag skulle prata till dem på engelska och därmed hjälpa dem att komma in i laget bättre. Enligt min mening, så kan Pjanic göra stor skillnad den här säsongen. Han är en formidabel spelare.”

”Jag kommer att bära med mig värmen och passionen för det som fansen älskar mer än något annat; Roma och Giallorossi-tröjan.”

 

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *