0

Everton: Inget bud på Baines från Manchester United

Manchester United har ännu inte lagt ett bud på Leighton Baines, enligt källor från ESPN, samtidigt som rykten dyker upp om att Sir Alex Ferguson vill se hur det ser ut kring Ashley Coles kontraktssituation i Chelsea. Manchester United har varit starkt sammankopplad med Cole ända sen ESPN uppgav att hans tid i Chelsea kan vara påväg mot sitt slut pga att kontraktet går ut om 12 månader och man ännu inte inlett förhandlingar om ett nytt.

Dock är Baines fortfarande huvudmålet och rykten sprids nu att ett bud på 12 miljoner pund ska ha lagts. 

Everton var dock väldigt snabba med att döda alla sådana rykten och var noga med att 27-åringen inte var aktuell för någon transfer och att några bud inte hade anlänt.

– Vi har inte ens fått en förfrågan från Manchester United. Varje vecka får vi samma frågor, men det är samma svar och vi börjar bli en smula trötta på det. Under två månader har det sagts att Manchester United har budat på Baines, men det är helt enkelt inte sant, säger en representant för Everton till ESPN.

Ferguson har bekräftat att han är ute efter back-up till sitt förstaval på vänsterbackspositionen Patrice Evra, efter att Fabio gått till QPR på lån, verkar det som alternativen är antingen 15 miljoner pund på Baines eller vänta 12 månader och hoppas på att Chelsea och Cole inte kommer överens om en förlängning.

Sami Sankari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *