0

Durmaz får drömlön i nya klubben

För några dagar sedan gick ryktena om att Jimmy Durmaz var på väg till turkiska Gencerbirligi, något som senare bekräftades när Durmaz skrev på ett treårskontrakt med den turkiska klubben där svenskar som Christian Järdler och Labionot Harbuzi har spelat. 

Men det står inte klart ännu om Durmaz kommer lämna Malmö nu under sommaren då det blir ett köp eller om han lämnar efter säsongen då han går som bosman eftersom hans kontrakt med MFF går ut först efter säsongen. Men hans agent är förhoppningsfull att det inte ska vara några problem för Durmaz att flytta redan sommar. 

– Jag är övertygad om att Malmö inte kommer att stå i vägen, agenten Hasan Cetinkaya som representerar Gencerbirigli, till Sportbladet.

Jimmy Durmaz kommer att få en riktigt bra lön i Turkiet då han kommer tjäna 1,6 miljoner euro netto per säsong, säger Sportbladet. Den summan motsvarar ungefär 14 miljoner svenska kronor. Men om han flyttar efter säsongen kommer ha få högre lön då Gencerbirligi inte betalar någon övergångsumma.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *