0

Distin förlänger med Everton

Evertons 34-årige försvarare Sylvain Distin har nu förlängt sitt kontrakt med klubben. Hans nuvarande avtal är på väg att löpa ut i sommar och Everton har därför tagit upp möjligheten att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Distin har en stark säsong bakom sig, där han bland annat vann spelarnas val av säsongens spelare i Everton för 2011/12.

Nyheterna kommer givetvis som en boost för David Moyes, som ska försöka bygga vidare på den fina sjundeplats Everton lyckades ro i hamn i säsongens Premier League. Distin hade aldrig några tvivel om att skriva på det nya kontraktet medger att det är ett nöje att spela för klubben.

– Jag behöver ingen boost för att gå in i nästa säsong. Jag älskar mitt jobb och vet hur lycklig jag är som får göra den här sortens jobb. Jag vill fortsätta så länge jag kan. Oavsett vad som händer, kan du vara säker på att jag är där nästa dag igen. Det är en bra trupp här med fantastisk atmosfär. Jag känner mig komfortabel med grabbarna, så det är ett nöje, berättar Distin för Evertons officiella hemsida.

Henric Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *