0

Didac hoppas på chans i Milan

Didac Vila hoppas på en möjlighet att visa upp sig i Milan-tröjan under den kommande säsongen. Den spanska försvararen kom till Rossoneri i januari 2011, men har fick bara spela en match för klubben innan han lånades ut till sin gamla klubb Espanyol igen förra sommaren.

”Vi väntar på att sitta ner med Milan för att utvärdera pojkens framtid”, säger spelarens agent som antyder att spelaren siktar på att få chansen i Milano-klubben.

Didac har just haft en bra säsong och var den mest använda utespelare i La Liga. Han missade bara en match och gjorde tre mål. Men hans förhållande med Espanyol nu över.”

Vila kan mycket väl komma att återkallas till San Siro och där bli ett alternativ till vänster, efter avskedet från ytterbacken Gianluca Zambrotta.

Didac skulle vilja återvända till att vara en Milan-spelare. Men han vet hur tufft det skulle vara för honom att ta en plats i en så pass viktig lag.” 

Agenten avslutade intervjun med att erkänna att den spanska U-21 spelaren återigen kan komma att lånas ut till en mindre klubb.

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *