0

Danny Batth ska jobba sig in i Wolves-startelva

Bekräftar: Här spelar Luis Suárez nästa säsong

Danny Batth vill visa Wolves-fansen vad de har gått miste om i sin sammanlagt tre år långa frånvaro. Den 21-årige högerbacken var under hela den förra säsongen utlånad Sheffield Wednesday och var med och återtog laget till The Championship. Han har ännu inte fått spela någon match för sin ordinarie klubb, utan har varit utlånad till Colchester, Sheffield Wednesday och dess konkurruent Sheffield United.

Men nu ser den 21-årige försvararen fram emot att ställas mot sina forna lagkamrater, då Wolverhampton som bekant petades ner ur Englands finrum den förra säsongen. Hans första uppgift blir dock att övertyga den nye Wolves-bossen, Stale Solbakken, att han är redo för att spela i startelvan.
– Förra året var ett stort år för mig då vi gick upp och jag spelade samtliga matcher för Sheffield Wednesday, så jag vill fortsätta på samma spår och göra ett bra jobb för Wolves den här gången, sade Batth till Sky Sports och fortsatte:

– Jag kommer tillbaka med mycket erfarenhet och det är jag beredd att visa upp.

Försvararen sade sedan att han inte tyckte att han fick någon ärlig chans i Wolves innan han blev utlånad.
– Jag tycker inte att jag fick en ärlig chans innan jag gick till Sheffield Wednesday. Men lånet har varit rätt för mig och gett mig chansen att visa vad jag går för – det ska jag nu visa för den nye bossen under försäsongen.

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *