0

Bradley talar varmt om Palermo

Michael Bradley har antytt ett intresse till att ansluta sig till Serie A-laget Palermo i sommar, och medger samtidigt att han är smickrad av rykten om att större klubbar håller ett öga på honom. Den amerikanska landslagsspelaren tillbringade säsongen 2011/12 på lån hos Chievo, där han imponerande och snabbt fick en regelbunden plats i startelvan.  Han lyckade säsong har nu bidragit till spekulationer om hans framtida destination. En sådan klubb ser nu ut att vara Palermo som Bradley har släppt in i diskussionerna idag.

”Palermo är en av de viktigaste klubbarna i den italienska ligan. De har en enorm publik som följer dem och stora traditioner. När jag spelat på Rosanero’s(Palermo) hem med Chievo förra säsongen, fascinerades jag av den vackra arenan och passionen från fansen på läktarna. Jag trivs väldigt bra i Verona, men det är klart att min dröm är att få spela för en av de stora klubbarna en dag.”

Amerikanen har samtigit uttalat sig om ryktena som kopplat ihop honom med de italienska storklubbarna Roma och Napoli. Han slår samtidigt fast att han helst vill fortsätta sitt äventyr i den italienska ligan.

”Är Roma och Napoli intresserade? Jag läste i tidningen om ett eventuellt intresse från dessa lag och självklart är det alltid trevligt att se ditt namn förknippas med sådana klubbar. Jag är verkligen kär i Italien och dess fotboll, vilket är varför jag hellre vill fortsätta min äventyr i detta land, även om jag måste lämna Chievo.”

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *