0

BOMBEN: Majstorovic klar för AIK

Som en blixt från klar himmel slog nyheten ner i den svenska fotbollsvärlden. Daniel Majstorovic, 35, lämnar Celtic för solnaklubben AIK. 

AIK stora mittbackstjärna Nicklas Backman befaras försvinna i sommar, och AIK tar inga risker. Förra året var AIK Allsvenskan bästa defensiva lag och på det spåret vill man fortsätta: – Daniels personlighet och fotbollsegenskaper tillför AIK dynimak och kompetens. Det tillsammans med hans unika erfarenhet från såvär internationellt spel både i landslag och kluublag utvecklas både laget och klubben på såväl kort som lång sikt, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson.

Majstorovic ansluter till klubben när det svenska transferförnstret öppnar den 1a augusti: – Det är med stor glädje och stolthet som jag sätter på mig AIK-tröjan. Det känns som otroligt inspirerande och förmånligt att få vara en del av det spännande projekt AIK står inför. Jag har stora förhoppningar inför framtiden tillsammans med klubben och ser fram emot de kommande två och ett halvt åren. Nu är det full fart som gäller, säger Daniel Majstorovic till aikfotboll.se

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *