0

BK Häcken avgjorde på två minuter

Det som från början skulle handla om P-O:s imponerande start med Örebro slutade till slut i en 1-2 förlust mot ett starkt BK Häcken.

Den första halvleken var en jämn sådan. Det var hårda närkamper och snålt med målchanser. Det var istället först i den andra halvleken som matchen öppnade sig på riktigt. Efter en magnifik skottfint av Dioh Williams kunde han retfullt pricka in ettan för Häcken. Williams var dock inte klar där. Bara två minuter senare assisterade Williams fram Makondele till matchen snyggaste mål efter ett fint mönsteranfall.

Örebro gav inte upp där och i den 72:e minuten fick man sin utdelning efter en fin boll av ÖSK-målvakten Jonas Sandqvist. Astvald fixade en reducering och matchen vr plötsligt vid liv. Det var dock med fem minuter kvar som Örebro satte in den verkliga pressen. Häckens backlinje lyckades hålla ihop laget och det blev till slut tre nya poäng för Göteborgslaget.