0

Benzema avslutar sin kärriär i Real Madrid

Real Madrid anfallaren Karim Benzema medger att han vill avsluta sin karriär i den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

 År 2009 anlände han till klubben som en ny anfallare och man såg oerhört mycket potential i honom. Vem hade dock anat att denne fransman skulle hamna i sin livs värsta svacka samma säsong? 
Han tog sig trots allt i kragen med hjälp av Jose Mourinhos disciplin och förmåga att utvecka spelare, och det var det som hände. Karim har idag uppdateras till en bättre version, han har utvecklats till att bli en av världens mest eftertraktade anfallare och nu vill han avsluta sin potentialfyllda karriär i Real Madrid.

24-åringen säger att han är väldigt lycklig i klubben och att det var till en början väldigt svårt för honom att passa in med tanke på hans distans med sin familj och problematiken med språket.

Idag är han en av anledningarna till Real Madrids ligavinst och det har han Zidane, Mourinho och sina kollegor att tacka för! Nästa säsong har han högre press på sig och man förväntar sig mycket av hans essens. Hur ska det gå för honom?

 

Sandra Chukair

 

Sandra Chukair

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *