0

Bender inte intresserad av Bayern München

Den 23-årige tyske mittfältaren, Lars Bender, har varit en av landets mest eftertraktade talang sedan han 2009 blev uppflyttad till Bayern Leverkusens A-lag. Han fick genast en nyckelroll i klubben och har länge varit en spelare många haft ögonen på. 

Tyska källor meddelade under tisdagen att Bayern München, som fått ett bud nekat på 23-åringen, behöver offra 25 miljoner euro för att knipa åt sig talangen. Lars Bender gick dock under dagen ut med att han inte är intresserad av några nya utmaningar och att han tänker stanna i Leverkusen.
– Klubben har redan varit tydliga med att säga att jag är en nyckelspelare i laget och att de inte kommer att sälja mig, sade han till klubbens hemsida.
– Jag förlängde mitt kontrakt nyligen och nu vill jag ta nästa steg med klubben. Jag kommer inte att spekulera i någonting annat.

Bayern Leverkusen missade Champions League-platsen den förra säsongen, efter att ha slutat på en femteplats i Bundesliga. Bender säger dock att hans klubb återigen kommer finnas med i någon internationell turnering inom en snar framtid.
– Vårt mål är givetvis att återigen ta oss till Champions League. Om allt går bra, finns det absolut en chans.

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *