0

Atlético Madrid: ”Vi kommer överväga alla bud på Falcao”

Ryktena haglar just nu ner över Falcaos framtid i det spanska huvudstadslaget Atlético Madrid. Senaste ryktet är att han ska ingå i en bytesaffär där bland annat Fernando Torres och en stor summa pengar ska finnas.


Med sina 24 mål och en tredjeplats i den spanska skytteligan så är Falcao stekhet på marknaden när Silly Season och transferfönstret drar igång. Frågan är snart inte längre om han lämnar Atlético Madrid, utan om till vilka, och när.

Chelsea ryktades vilja erbjuda Fernando Torres och 170 miljoner kronor för att få över colombianen till London. Och nu har Madrid-klubben själva insett att det kan bli svårt att behålla deras Europa League-hjälte längre än en säsong.

– Falcao har fyra år kvar på sitt kontrakt, men i såna här tider kommer det alltid bud, skriver klubben på sin hemsida.

– Alla bud vi får in på honom (Falcao) kommer att ses igenom noga och övervägas ifall de är bra nog förr oss. Men än så länge kan vi inte uttala oss om det finns något mer eller mindre intressant bud.

Falcao lämnade förra året Porto för Atlético Madrid för 40 miljoner euro, det efter att han vunnit Europa League och skytteligan. Det gjorde han även den här säsonge med Atlético Madrid, något som gör honom historisk.

Fredrik Sanz Lerena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *