0

Aronica skämtar i radio: Lavezzi tränar franska

Ryktena kring Ezequiel Lavezzis framtid tycks aldrig sina. Det hetaste alternativet just nu verkar vara franska PSG. När så Salvatore Aronica fick chansen att ge sin syn på situationen gjorde han det med glimten i ögat.

En av fotbollsvärldens just nu hetaste namn är Ezequiel Lavezzi. Alla frågar sig vart argentinaren, med fem år i Napoli bakom sig, kommer att hamna. Hans lagkamrat Salvatore Aronica påstår sig ha sina aningar. I direktsänd radio intervjuades Aronica, som då passade på att skämta friskt kring den ryktessåpa som omger El Pocho.

– Jag vet inte vad som kommer att hända, men när han anlänt till träningarna den senaste tiden har han alltid sagt ”bonjour, bonjour”. Han kanske övar sig på språket. Jag skämtar bara, givetvis, skrockar Aronica i radio.

Tillsammans har Aronica och Lavezzi spelat i Napoli under fyra års tid. Aronica ses av många som en sann provokatör, och senast i finalen i Coppa Italia fick han Quagliarella utvisad. Men som hans medverkan i radio bevisade har han även en humoristisk sida.

Hannes Feldin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *