0

Antonsson utesluter ingen comeback i IFK Göteborg

Mikael Antonsson är en av alla IFK:are som blivit proffs och spelar ute i Europa. Idag representerar han Bologna i italienska Serie A och kommer att delta i sommarens Europamästerskap. 

Trots att Antonsson just nu är på toppen av sin karriär utesluter han inte en comeback i IFK Göteborg. Till FotbollDirekt.se uttrycker han sig så här. 

– Det är inte omöjligt. IFK är en jättefin klubb och det vet jag eftersom att jag spelat där själv. Nu hade jag fyra dagar ledigt innan vi åkte hit och då passade jag på att åka upp till nya Kamratgården, som jag inte sett innan. Det är ett imponerande bygge det också, så det är absolut ingen omöjlighet.

En stor orsak till att Antonsson kan återvända till Kamratgården är hans förra lagkamrat och IFK:s sportchef Håkan Mild. Antonsson berättar att han och Mild alltid haft en bra kontakt, vilket kan resultera i att Antonsson drar på sig den blåvita tröjan än en gång.

Antonsson har däremot fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt med Bologna. I dagsläget är det oklart om han kommer att förlänga med ytterligare ett år eller inte. Antonsson är en fundersam herre som så småningom kommer ta det rätta beslutet. Vem vet, kanske spelar Antonsson på Gamla Ullevi nästa år.

Sebastian Pearson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *