0

Adam: Vi kan göra det ännu bättre

Uppgifter: Juventus vill värva stjärntrio i vinter

Liverpool hamnade på 8:e plats förra säsongen. Men enligt Adam så är det en förnyad optimism i klubben.

Rodgers har redan börjat skaffa sig den trupp han vill ha för att den ska passa hans filosofi. Efter att ha skaffat fram ett nytt avtal för Jonjo Shelvey och att ha värvat anfallaren Fabio Borini till sitt förfogande.

De röda kommer ge sig in på deras försäsongen turné i Nordamerika på måndag och Adam säger att de kommer göra det med glädje.

”Tabellen ljuger aldrig och vi var helt enkelt inte tillräckligt bra för att komma högre än en åttonde plats. Men nu tar vi nya tag, vi har fått en ny manager som har nya idéer. Och känslan här är att vi kan göra allt mycket, mycket bättre.

”Naturligtvis,sker det inte förändringar över en natt i fotboll. Men om du har rätt balans, rätt grupp av spelare och att du arbetar hårt, kan vad som helst hända.

Titta bara på vad chefen uppnådde hos Swansea.

De spelade en fantastisk fotboll förra säsongen och förtjänade alla applåder de fick.

Brendan Rodgers spelade med det manskap som skulle kunna spela den fotboll han tror på, och de spelade med total övertygelse och absolut ingen rädsla.

”Om han kan få sina idéer att funka här som han gjorde hos Swansea, då är jag helt säker på att han kommer att bli en framgångsrik manager för Liverpool.

För att få reda på en fullständig lista på vilka spelare som åker till USA så får du hålla koll på liverpoolfc.com under måndagen.


Stefan Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *