0

Uppgifter: Denni Avdic nära skriva på för AFC Eskilstuna

Uppgifter: Denni Avdic nära skriva på för AFC Eskilstuna

Avdic till Eskilstuna?

Anfallaren som under den senaste veckan tränat med sin gamla klubb AIK ska nu vara detaljer från att skriva på för AFC Eskilstuna.

Det blev ingen lyckad sejour för Denni Avdic i AIK. Anfallaren som hade varit på utlandsäventyr återvända till Sverige och AIK för att få en nystart. Avdic kom dock aldrig in i någon vidare form och sedan årsskiftet har han varit kontraktslös. I förra veckan bekräftade Gnaget att spelaren tränar med klubben men nu ser han ut att ha hittat en ny klubbadress.

Det är Sportbladet som kommer med uppgifter om att Avdic inom kort kommer presenteras av de allsvenska nykomlingarna. Det har tidigare varit prat om en flytt till Örebro SK men nu ska det alltså vara Eskilstuna som har knutit till sig spelaren. De båda parterna ska vara överens om ett tvåårskontrakt och Avdic förväntas presentera

Eskilstuna tog sig upp till Allsvenskan säsongen 2018 efter att ha slutat på tredje plats. I kvalet slog man Brommapojkarna och nu ser man ut att förstärka truppen med Avdic som anfallsspets.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *