0

Zlatan-ryktena fortsätter att florera i England

Ryktena om en flytt för Zlatan Ibrahimovic är nu många. Det som till en början såg ut att vara ett helgalet rykte har nu bekräftats av flera utländska tidningar och är ett utav de hetaste ämnena i både Milano som Manchester. Zlatan själv har inte kommenterat skriverierna särskilt mycket utan endast sagt att han vill tänka över det senaste erbjudandet.

För det är faktiskt ett erbjudande som han nu fått. Enligt The Sun kom Manchester City idag med ett löneerbjudande på 3,5 miljoner svenska kronor i veckan. En helt galen lön som överstiger Citys bäst betalda spelare Yaya Touré med 600 000 svenska kronor. En sjuk övergång som skulle få hela fotbollsvärlden att höja på ögonbrynen, om den så skulle gå igenom. 

Den första juni kommer vi med all säkerhet få mer klarhet i ryktena kring Ibrahimovic, då Milan kommer att besluta om det blir en försäljning eller inte. 

Andra klubbar som kan tänkas vara intresserade av Ibrahimovic är de spanska ligamästarna Real Madrid och den franska ligatvåan Paris Saint-Germain. De lär dock få svårt att matcha den lönen som City idag erbjudit Ibrahimovic.

Sebastian Pearson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *