0

Wenger: ”Patrick Vieira kommer träna Arsenal”

Wenger: "Patrick Vieira kommer träna Arsenal"

Wenger tror Vieira kan träna Arsenal

Efter att ha varit i Arsenal under 22 säsonger lämnade Arsene Wenger klubben sommaren 2018. Nu uttalar han sig om vem han tror blir tränare i klubben i framtiden.

Innan Arsene Wenger lämnade Arsenal var det mycket snack kring vem som skulle ta över tränarposten från fransmannen. Tillslut blev det Unai Emery som skördat framgångar med Sevilla i Europa League. Spanjoren har gjort det bra under första säsongen på Emirates Stadium och ser ut att fortsätta ett bra tag framöver.

Arsene Wenger tror dock att han vet vem som kommer träna Gunners en dag.

– Jag ser honom som Arsenals tränare en dag eftersom han är för ung för att gå direkt till landslagsfotboll, säger Wenger till Canal Football Club.

– Jag tror att hans liv kommer gå genom klubbfotboll. Han har byggt sin karriär intelligent och tålmodigt. Han lämnade när han var ung, han gick till New York, han är nu i Nice och han har tagit sin tid att mogna och lära sig sitt yrke, avslutar han.

Arsenal ligger i skrivande stund på femte plats i den engelska högstaligan med en poäng upp till Champions League-plats. Detta med en match mindre spelad.

SE ÄVEN: Arsenal siktar in sig på Ajax succé-spelare

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *