0

Victor Lindelöf jagas av Lyon till sommaren

Victor Lindelöf jagas av Lyon till sommaren

Lyon vill köpa Victor Nilsson Lindelöf

Den franska storklubben ska enligt uppgifter vara på jakt efter en ny mittback. VNL är ett av namnen som man vill hämta in under sommaren.

Efter att Jose Mourinho lämnat Manchester United och ersatts av Ole Gunnar Solskjaer har Victor Nilsson Lindelöf tagit flera steg framåt och är idag en nyckelspelare på Old Trafford när det kommer till försvarslinjen. Svenskens fina insatser har gjort att flera klubbar är ute efter Västerås-sonens underskrift och nu skriver fransk press att Lyon är intresserade av en värvning.

Det är L’Equipe som avslöjar att Lyon är ute efter att ersätta 31-årige Marcelo som ser ut att lämna och ’VNL’ ska vara ett av namnen som finns på klubbens önskelista. Även lagkamraten Eric Bailly ska vara ett namn som intresserar den franska ligatrean.

Lyons intresse ska ha väckts redan under VM 2018 men de fina insatserna på Old Trafford har nu gjort att fransmännen vill lägga in en extra växel för att få till en övergång under det kommande transferfönstret.

Svensken har vid flera tillfällen utsetts till månadens spelare i Manchester United och det ska krävas mycket för att den tidigare Benfica-spelaren ska kunna lämna klubben dit han anslöt sommaren 2018. Manchester United ska även redan ha nekat bud på Victor Nilsson Lindelöf då man räknar med mittbacken.

SE ÄVEN: Stjärnskottet till Manchester United i sommar?

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *