0

Uppgifter: Tre klubbar gör upp om Philippe Coutinho

Uppgifter: Tre klubbar gör upp om Philippe Coutinho

Efter att det stått klart att Philippe Coutinho inte fortsätter i Bayern München nästa säsong har ryktena avtagit varandra. Nu skriver spansk press att Premier League är den mest troliga destinationen för brassen.

Efter en väldigt utdragen säsong avslutades Premier League tillslut. Lagen kommer endast få några veckors vila innan försäsongen drar igång igen, men när det kommer till spelarköp och spelarförsäljningar stannar det aldrig. En spelare som ser ut att återvända till de brittiska är Philippe Coutinho. Nu skriver spansk press att tre klubbar är inne i jakten på storstjärnan.

Det är den spanska tidningen Diario SPORT som skriver att Arsenal, Leicester och Tottenham är de tre lag som gör upp om spelarens tjänster. Det mest troliga är att Coutinho lånas in under nästkommande säsong då många klubbar drabbats negativt av coronakrisen och fått en sargad ekonomi. Barcelona sägs kräva 20 miljoner euro för att låna ut superstjärnan samtidigt som spelarens nya klubb får betala lönen på 10 miljoner euro per säsong.

– Vi tittar på om det finns någon möjlighet att återvända till Premier League, där han tidigare haft framgångar, ska agenten Kia Joorabchian ha sagt i dagarna enligt samma tidning.

SE ÄVEN: Sergej Milinkovic-Savic: “Stannar i Lazio”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *