0

Uppgifter: Man United kan värva trio i sommar

Uppgifter: Man United kan värva trio i sommar

Man United siktar på rejäl förstärkning

Den engelska storklubben kommer göra flera ändringar under sommarens transferfönster. Nu har tre namn kommit upp på önskelistan.

Manchester United har under de senaste åren värvat stort men inte lyckats när det kommer till varken Premier League eller Champions League. Den engelska storklubben har haft flera floppvärvningar och inför sommaren 2019 har man nu bestämt sig för att göra flera ändringar i truppen.

Det har pratats om försäljningar av både Alexis Sanchez och Romelu Lukaku men The Red Devils siktar även på att hämta in flera spelare under de kommande månaderna. Det är framför allt Benficas supertalang João Felix som kopplats ihop med en flytt till Old Trafford. 19-åringen skulle kosta drygt 120 miljoner att hämta in.

Förutom portugisen kopplas Manchester United ihop med både Gianluigi Donnarumma och Matthijs De Ligt. Duon kommer tillsammans att kosta över 100 miljoner euro men om United vill prestera på högsta nivå nästa säsong.

United har dock stränga restriktioner från Financial Fair Play och det återstår att se hur mycket man kommer kunna spendera under de kommande månaderna.

Källor: Correio da Manha, Corriere della Serra

SE ÄVEN: Arsenal i kontrakt om att värva Donnarumma

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *