0

Uppgifter: Chelsea gör nytt försök att värva Koundé

Uppgifter: Chelsea gör nytt försök att värva Koundé

Chelsea var nära att nära Jules Koundé redan inför säsongen men tillslut satte Sevilla stopp. Nu vill engelsmännen göra ett nytt försök att köpa loss mittbacken.

Chelsea var överens med Jules Koundé om ett kontrakt förra sommaren. Sevilla ville dock annat och sportchefen Monchi har bekräftat att man fick in ett lukrativt bud på spelaren, men att man till slut valde att tacka nej. Chelsea sägs dock inte ha gett upp i jakten på försvararen och ska enligt brittisk press vilja göra ett nytt försök att värva Koundé till sommaren.

Enligt The Telegraph ska Chelseas klubbledning vara imponerade över att tränaren Thomas Tuchel inte ska ha skyllt på corona eller skadeläget för att tvinga fram värvningar under transferfönstret i januari månad. Något som gör att man kommer, om det behövs, att spänna de ekonomiska musklerna för att förstärka backlinjen till nästa säsong.

Sevilla har tidigare sagts kräva 80 miljoner euro för att släppa Koundé. Chelsea hoppas dock till en början kunna sänka prislappen för att knyta till sig fransmannen som varit på klubbens radar under en längre tid.

Koundé har kontrakt med Sevilla till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Manchester United vill förlänga med David de Gea

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *