0

Thierry Henry vill tillbaka till Arsenal

Thierry Henry är redo att föra samtal med landsmannen Arsene Wenger om sina planer för en eventuell återkomst till Arsenal. Det är The Sun som kommer med nyheten om att den franske anfallaren kan komma att lånas ut till Londonklubben igen, den kommande säsongen. Och även om anfallaren inte har samtalat med Wenger om det än, är han fast besluten på att återvända till Arsenal en dag.

”Jag skulle helt klart vilja gå tillbaka till England och Arsenal, säger Thierry Henry enligt The Sun. 

”Jag planerade inte att åka tillbaka för att spela förra säsongen. Det var bara att Gervinho och Chamakh åkte till African Nations Cup(Afrikanska mästerskapen). Jag var där för att träna, men de frågade mig sen om jag ville spela. Men vem vet vad som händer i framtiden? Jag har inte ännu inte pratat med Arsene om det så jag vet inte vilken kapacitet jag skulle kunna gå in med.” 

”Tränandet intresserar mig, men jag vet inte vad jag kommer att göra efter att jag har avslutat min karriär. Men jag kommer att gå tillbaka till Arsenal.”

Fransmannens nuvarande kontrakt med New York Red Bulls sträcker sig över ytterligare 18 månader och han kommer att vara en del av MLS All-Stars i kvällens drabbning med Chelsea.

 

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *