0

Serdar Tasci drömmer om Milan

Milan har ryktats vara väl intresserade av den tyske försvararen Serdar Tasci. Stuttgart-spelaren, som även har meriter från landslagsspel, ska enligt agenten vara mycket intresserad av en flytt till Milan. Spelarens agent, Francesco Di Frisco varnar dock att den eventuella ersättaren för Thiago Silva i Milan, har intresse kring sig från annat håll också. Bland annat Barcelona och Manchester City har nämnts som intresserade av försvararen.

”Spelaren älskar verkligen klubben(Milan) och jag måste betona att han sedan barnsben har drömt om att få spela för Milan,” säger Francesco Di Frisco till Milannews.it.

”Vi pratar om en kille som redan är en stark spelare. Han är endast 25, men är redan kapten i Stuttgart och har spelat i över 200 matcher i Bundesliga, samt även lyckats få spela 15 matcher i Champions League. Det är svårt att hitta folk i den här åldern med sådan erfarenhet.”

”Visst, Stuttgart vill inte förlora sin kapten. Men om de sätter en prislapp och en köpare är villig att betala den summan samt om spelaren vill lämna så är det svårt att få honom att stanna.” 

”Det finns en stor konkurrens om honom. Runt honom är Barcelona och klubbar från England – Manchester City och Tottenham Hotspur är intresserade.”

 

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *